Кучма і «тупикова гілка»

Кучма і «тупикова гілка»

Колегія суддів Апеляційного суду Києва визнала правомірним закриття кримінальної справи проти екс–Президента Леоніда Кучми щодо причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Таким чином суд не задовольнив скарги адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко, Генеральної прокуратури, журналіста Олексія Подольського та адвокатів екс–майора Миколи Мельниченка Павла Сичова і Миколи Неділька. Усі вони оскаржували рішення Печерського райсуду Києва, винесене місяць тому, яким скасовувалася постанова першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна про порушення кримінальної справи у відношенні Кучми у березні минулого року (екс–Президента обвинувачували у перевищенні влади і службових повноважень, які призвели до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе).

Квартиру не відписав

Квартиру не відписав

34–річного мешканця Першотравенська, шахтарського містечка на Дніпропетровщині, біда спіткала на рівному місці. Ще у березні 2009 року в центрі рідного міста його схопили дужі молодики, заштовхали до автомобіля і відвезли до спортивної зали, у якій відшліфовували свої навички співробітники одного з охоронних агентств. Нещасного прикували наручниками до металевої балки і піддавали різним тортурам, вимагаючи гроші.

Виховання з ножем

Виховання з ножем

До Христинівського райвідділу міліції подзвонили невідомі й повідомили про тяжко поранену 29–річну жінку. Коли правоохоронці прибули за вказаною адресою, то побачили занедбану квартиру і двох дуже п’яних жінок, які намагалися так–сяк надати потерпілій першу допомогу. Лікарі швидкої допомоги констатували у постраждалої ножове поранення і швидко забрали її до лікарні. Але по дорозі вона померла.

«Сам себе вбив...»

«Сам себе вбив...»

«Узяв ніж і сам себе вбив», — так пояснила лікарям і міліції причину загибелі свого чоловіка 30–річна жителька села Рокитна Слобода Іванківського району. Оперативників викликав на місце НП лікар «швидкої», який лише констатував смерть 39–річного господаря. Чоловік помер від удару ножем в область лівої підключичної ділянки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики