Колишній держдача, молодій — гектар

Колишній держдача, молодій — гектар

Позафракційний нардеп Леонід Грач — колишній голова Кримського рескому Компартії — обурений тим, як «квартирне питання» зіпсувало голову КПУ Петра Симоненка. Річ у тім, що Петро Миколайович «як голова фракції» має державну дачу в Кончі–Заспі. «Мене хвилює не юридична сторона питання, а морально–етична, ідеологічна, — каже Грач, виключений свого часу з КПУ. — Що це за комуністи, які, по суті, за рахунок пограбованого народу жирують?!»

Щуку кинули у річку

Щуку кинули у річку

Віктор Янукович замислив багатоходову комбінацію, яка обіцяє українському політикуму сюрпризи. Кості доміно почали сипатися з відставкою міністра фінансів Федора Ярошенка, якого Президент звільнив у середу. На місце 62–річного економіста Янукович позавчора ввечері призначив молодого й амбітного політика та бізнесмена, який, утім, уже став однією з найбільш заплямованих владних величин епохи Януковича, — Валерія Хорошковського, вже колишнього голову Служби безпеки України.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Андрій Шевченко: Половину парламенту обиратиме місцева преса

Андрій Шевченко: Половину парламенту обиратиме місцева преса

В останній день минулого пленарного тижня парламентська більшість обезголовила Комітет ВР iз питань свободи слова та інформації, проголосувавши за відставку Андрія Шевченка, депутата від фракції «БЮТ–Батьківщина». На його думку, такий крок означає ні що інше як бажання владних сил напередодні виборів безперешкодно ухвалювати потрібні, антиукраїнські за суттю, медiа–закони та закрити рота всім, хто дозволяє собі озвучувати інформацію про утиски свободи слова й порушення журналістських стандартів.

Колишній тележурналіст, Андрій Шевченко очолював комітет у парламентах V й VI скликань. У 2006–му він — тоді 30–річний — став наймолодшим членом президії в історії Верховної Ради України. Про пов’язані з його відставкою колізії Шевченко розповів в інтерв’ю «УМ».

Всі статті рубрики