Колишній держдача, молодій — гектар

20.01.2012

Позафракційний нардеп Леонід Грач — колишній голова Кримського рескому Компартії — обурений тим, як «квартирне питання» зіпсувало голову КПУ Петра Симоненка. Річ у тім, що Петро Миколайович «як голова фракції» має державну дачу в Кончі–Заспі. «Мене хвилює не юридична сторона питання, а морально–етична, ідеологічна, — каже Грач, виключений свого часу з КПУ. — Що це за комуністи, які, по суті, за рахунок пограбованого народу жирують?!»

Найцікавіше ж, що, за словами Грача, на дачі в Кончі–Заспі живе не Симоненко з молодою дружиною, а його колишня дружина. «Виходить так: стару дружину я залишу на держдачі за рахунок держбюджету, аби тільки вона мовчала, а молоду задовольняю маєтком під Києвом із ділянкою землі понад 1 га», — заявив Грач в інтерв’ю сайту «Обком».

Крім того, Леонід Грач стверджує, що на прохання Симоненка нещодавно з ефіру телекомпанії «Київ» зняли черговий випуск програми «Політична кухня», гостем якої був Грач. «Я всього–на–всього сказав про те, що не можна брати у грабіжників (в даному випадку — донецьких олігархів) гроші, вкрадені у народу, і обманювати цей народ», — зазначає «червоний» кримський інакодумець.