РАХУНКОВА ПАЛАТА

20.01.2012

10 млрд. доларів

вкладе Китай у реалізацію проекту «повороту річок» (змiни течiї річок із півдня на посушливу північ країни), повідомив керівник програми при Держраді КНР Є Цзінпін.

 

1,02 млрд. євро

інвестував в українську економіку з початку року Європейський банк реконструкції та розвитку. Це другий за обсягом фінансовий результат банку з початку його роботи в Україні в 1993 році.

 

640 млн. доларів

надасть Україні на боротьбу з епідемією СНІДу Глобальний фонд для боротьби з ВІЛ/СНІД, туберкульозом і малярією, заявив виконавчий директор фонду Мішель Казачкін. Донорство розраховане на 2012—2016 рр.

 

350 тис. емігрантів,

які втратили роботу у зв’язку з економічною кризою в Італії, можуть бути депортовані, передає радіо «Свобода».

 

3077 дітей

усиновлено в Україні минулого року. 969 iз них прийняли у свої сім’ї іноземці, повідомив Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко.

 

2 тис. квитків

виділив для представників польської влади, задіяних у підготовці до проведення фіналу Євро–2012, Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА), повідомляє УНІАН.

 

85% нових робочих місць

у період iз 2002 по 2010 роки були створені в ЄС малими і середніми підприємствами, провела дослідження Європейська комісія.

 

43 країни

подали заявки на участь в 57–му пісенному конкурсі «Євробачення–2012», який відбудеться у травні цього року в Баку, повідомляє «Європейський мовний союз».

 

42% європейцiв

стурбовані тенденцією ЄС до старіння, тоді як більше половини не переймаються цією проблемою. Про це свідчать результати дослі­дження, проведеного компанією TNS Opinion & Social.

 

26% українців

бояться бути засудженими за злочини, які не скоювали, оприлюднив результати соцдослідження директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>