З батогом, але без пряника

З батогом, але без пряника

Доволі жорсткі вимоги перед підлеглими поставив учора на засіданні розширеної колегії МВС очільник відомства Віталій Захарченко. Насамперед міністр пригрозив присутнім жорсткими покараннями «за прояв неповаги, непрофесіоналізм і хамство, недотримання професійної етики» у роботі з людьми. Глава МВС наголосив, що співробітники міліції не повинні намагатися позбутися людей, які звертаються до них із заявами, а навпаки, мають забезпечити стовідсоткову реєстрацію заяв громадян про злочини та правопорушення.

Притримуй штани

Притримуй штани

Такий вирок виголосили у Київському районному суді м. Полтави. Попри те що підсудний намагався видати свої дії за такі собі безневинні «жарти» нетверезого чоловіка, його засуджено до п’яти років «колючки» за двома статтями Кримінального кодексу, якi передбачають відповідальність за розбещення неповнолітніх i хуліганство.

Рахунок для «відкупної»

Рахунок для «відкупної»

Подружжя полтавських пенсіонерів поверталося додому на своєму автомобілі, коли неподалік їхньої домівки пролунав дзвінок мобільного телефону. Взяла його дружина водія й одразу почула... Навіть зараз вона стверджує, що той голос був дуже схожим на голос їхнього дорослого сина, лише говорив він тихо та фактично крізь сльози. Мовляв, на власній автівці тільки–но потрапив у серйозну аварію, ставши її призвідником, тож тепер йому загрожує в’язниця, але «відмазатися» від неї можна вагомою сумою грошей.

Ловись, «рибко»

Ловись, «рибко»

Яка кількість рибних напівфабрикатів (пресервів «матьє» в маринаді) нібито севастопольської торгової марки «Умка» опинилася на столах прикарпатців, наразі з’ясовує слідство. Поки що зрозуміло одне: в орендованому приміщенні на території промислового підприємства, розташованого в передмісті Івано–Франківська, діяв підпільний цех, у якому виготовляли пресерви з сировини невідомого походження, приправлені спеціями та добавками сумнівної якості.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики