Ваня на дорозі Каті

Ваня на дорозі Каті

На початку року тенісисти лише набирають кондиції, тому на перший план часто виходить не технічна чи тактична перевага, а фізична готовність. Тож сильно дивуватися стартовим несподіванкам на «Аустреліен оупен» не варто.

Куди нам до того Марокко...

Куди нам до того Марокко...

Упродовж трьох днів I Юнацької зимової олімпіади, що триває в Інсбруку, представники 22 країн розіграли 24 комплекти нагород. Станом на вчорашній полудень лідирувала збірна Китаю, в активі якої було п’ять золотих, дві срібні та одна бронзова відзнака. Поміж юних олімпійців, яким пощастило зійти на п’єдестал, є й представник Африки — гірськолижник Адам Ламамеді з Марокко. Вигравши супергігант, марокканець став першим представником Чорного континенту, який коли­небудь здобував медаль на зимових олімпіадах.

Ефект «перевдягання»

Ефект «перевдягання»

Факт трьох поспіль «про­льотів» повз дві світові та континентальну першості не дозволяє назвати випадковістю дострокове завершення нашою чоловічою гандбольною збірною боротьби за путівку на чемпіонат світу­2013. Це вже закономірність із рецидивами. Як під час відбору на Євро­2012 Леонід Захаров виховував порушників режиму, так і напередодні вирішальних матчів кваліфікації ЧС проти португальців тренер збірної знову обурювався легковажною поведінкою своїх підопічних.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики