«Орбанізація» — антонім демократії?

«Орбанізація» — антонім демократії?

В Угорщині, де з 1 січня набула чинності нова Конституція, перші два дні нового року були позначені масштабними протестами. Позавчора в центрі Будапешта біля будівлі опери до пізньої ночі мітингували близько 100 тисяч угорців, які вважають, що новий основний закон обмежує демократичні права і свободи та віддаляє Угорщину від стандартів Євросоюзу.

Хто кине виклик Обамі

Хто кине виклик Обамі

У США почалися праймеріз — попередні вибори кандидатів у президенти. Демократична партія їх цього разу не проводить, оскільки визначилася зі своїм кандидатом заздалегідь: на другий термін балотуватиметься чинний глава Білого дому Барак Обама. Натомість Республіканській партії ще тільки належить визначитися, хто стане його суперником.

Це вам за маму!

Це вам за маму!

Для лос–анджелеських автовласників новорічна ніч минула неспокійно: ті, хто не завів свого «залізного коня» в гараж, ризикували у 2012–му залишитися без транспорту. Починаючи з минулого четверга, у Лос–Анджелесі та західному Голлівуді згоріло 55 легковиків. І святкові феєрверки тут ні до чого — поліція не сумнівалася, що йдеться про зумисні підпали. Лише надвечір понеділка правоохоронці затримали ймовірного палія — 24–річного водія фургону Гаррі Буркарта, німця за походженням.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики