Зупинити контрабанду і... Москаля

Зупинити контрабанду і... Москаля

«Такого дикунства, як у своїй рідній області, я ще не бачив», — так прокоментував свою участь у засіданні Чернівецької обласної ради народний депутат України Геннадій Геннадійо­вич Москаль, відомий умінням сипати звинуваченнями з приводу і без. Нардеп намагався виступити перед обласними обранцями, але його спроба потонула в галасі, криках та тупотінні. Голова фракції Партії регіонів в обласній раді, перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць навіть почав стягувати недоторканного генерала міліції з трибуни за піджак.

Дніпропетровськ знову став мільйонником

Дніпропетровськ знову став мільйонником

Не так давно Дніпропетровськ утратив статус міста з мільйонним населенням. І на сьогодні тут мешкає 994,7 тисячі чоловік. Щоб повернути собі втрачений статус, місцева влада вирішила приєднати селище Авіаторське, мешканці якого вже років iз 15 безрезультатно домагалися того, щоб стати повноправними дніпропетровцями. «Формально дніпропетровцями ми і є, — розповів «УМ» один iз місцевих активістів Олександр Лясковський. — Адже зареєстровані в обласному центрі. Але всі районні служби розташовані у селищі Ювілейному, до якого треба добиратися через весь Дніпропетровськ».

Ялинка для бомжів

Ялинка для бомжів

Справжнє свято матимуть у новорічну ніч ті полтавські безхатьки, хто зайде «на вогник» тільки–но відкритого Центру адаптації для бездомних осіб та звільнених із місць позбавлення волі. Центр було відкрито з ініціативи місцевої благодійної асоціації «Світло надії», активісти якої мають чималий досвід підтримки не зовсім «пропащих», себто здатних до переосмислення власного буття, людей «соціального дна» (наркоманів, алкоголіків тощо).

Всі статті рубрики