Зате з ялинками!

Зате з ялинками!

Партія регіонів вирішила, що цього важливого парламентського тижня — а в п’ятницю, нагадаємо, розглядатимуть бюджет–2012 — варто проявити додаткову обачність. Учора «регіонали» заблокували трибуну ВР, намагаючись не допустити «блокади» з боку опозиції. Акцію звеселяли дві штучні ялинки, вже встановлені обабіч президії. Утім превентивний хід виявився зайвим — меншість не мала наміру гальмувати роботу Ради, а фракція БЮТ узагалі покинула засідання.

Довга дорога до прочинених дверей

Довга дорога до прочинених дверей

Попри те, що, всупереч обіцянкам, на понеділковому саміті Україна—ЄС так і не було парафовано угоду про асоціацію, нинішня владна команда вважає цю зустріч із європейськими лідерами мало не своєю перемогою. І справді, в гостях у Януковича на Банковій президент Євросоюзу Герман ван Ромпей та голова Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу були значно більш толератними, ніж могли б. Та ще й дали зрозуміти, що угоду можуть парафувати найближчим часом, незважаючи на проблеми з демократією й судове переслідування опозиції в Україні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Автостоп» «автозака»

«Автостоп» «автозака»

Стан здоров’я Юлії Тимошенко опинився в центрі інформаційної баталії, яка починає перетворюватися на фарс. І адвокати, і влада змінюють трактування тих чи інших подій ледь не кілька разів на день. От і вчора: екс–Прем’єр знову не прибула на засідання Апеляційного суду Києва, однак пояснення цього були різні.

Всі статті рубрики