Валідольний відбір маленького м’яча

Валідольний відбір маленького м’яча

Попри те, що основна увага в Україні прикута до «великого» футболу, значно більших успіхів наша держава досягла в царині футзалу. «Синьо–жовта» збірна двічі ставала срібним призером чемпіонатів Європи (2001 і 2003 рр.), посідала четверте місце на чемпіонаті світу.

Після відходу того успішного покоління в нашому міні–футболі намітився спад. Але багаторічний наставник збірної Геннадій Лісенчук продовжує збирати нові кадри й давати пристойні результати. Останнє наразі досягнення — подоланий кваліфікаційний бар’єр чемпіонату світу, який відбудеться в Таїланді у листопаді 2012 року. З огляду на зростання рівня суперників, натуралізацію в європейських збірних бразильців та участь у групі «гостинних» господарів–азербайджанців, вихід до «плей–оф» справді можна занести до нашого активу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Діамант, який справив магічне враження

Діамант, який справив магічне враження

Коли в березні президент Федерації баскетболу України Олександр Волков разом зі своїм другом, генеральним секретарем ФІБА–Європа Наром Заноліном оголошував, що Україна починає боротьбу за право проведення Євробаскету–2015, подумалось: із таким лобі маємо непогані шанси на успіх. Але кінцевий результат виборів господаря чемпіонату Європи 2015 року серед чоловіків став справжньою сенсацією. Адже право прийняти престижне баскетбольне Євро, яке стане також ареною боротьби за олімпійські ліцензії 2016 року, дісталося Україні практично без боротьби.

Всі статті рубрики