РАХУНКОВА ПАЛАТА

16.12.2011

662 млрд. доларів

становить кошторис військового бюджету США на 2012 рік, затвердженого американським Конгресом.

 

2,554 млрд. доларів

США, або на 11,2%, збільшився зовнішній борг нашої держави впродовж січня–жовтня цього року, інформує Міністерство фінансів.

 

74 млн. рублів

виділить Москва для пенсіонерів і ветеранів Чорноморського флоту Російської Федерації, які проживають у Севастополі. Відповідне розпорядження підписав мер столиці Росії Сергій Собянін.

 

10 млн. євро

успадкував вiд своєї нещодавно померлої господинi колишнiй приблудний римський кіт на прізвисько Томмазіно, якого свого часу прихистила італійка Марія Ассунта, що не мала спадкоємців.

 

2,17 млн. тонн

цукру з нового врожаю вироблено цьогоріч у державі, що на 44,5% більше, ніж минулого року, повідомляє Національна асоціація виробників солодкого продукту «Укрцукор».

 

570 тис. самотнiх матерів,

які отримують соціальну допомогу в розмірі 30% від прожиткового мінімуму, зареєстровано в Україні в цьому році, повідомив перший заступник міністра соціальної політики Василь Надрага.

 

470 гривень

коштує місячний продуктовий кошик пересічному українцю, підрахував перший заступник директора Департаменту економічного розвитку і аграрного ринку Мінагрополітики Сергій Петренко.

 

68 українців

загинули на виробництві в минулому році, ще майже 8 тисяч травмувалися, повідомила начальник управління організації державного нагляду Держгірпромнагляду Наталя Ємельянова.

 

55,9% українців

стежать за своїм здоров’ям, утім воліють лікуватися самостійно — без надання професійної допомоги медиків, дослідив Інститут ім. Горшеніна.

 

47% українців

вважають, що за 2011 рік імідж нашої держави у світі погіршився, натомість лише 5,9% думають навпаки, дослідив Центр Разумкова.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>