Прокинулися — та пізно

Прокинулися — та пізно

Останній поєдинок українського чемпіона в цьогорічній Суперлізі був дуже схожий на святковий феєрверк — ефектно, але неефективно. Саме так, адже жодних дивідендів від красивої перемоги над кіпрським АПОЕЛем «гірники» в Лізі чемпіонів не отримали, хіба що потішили своє самолюбство, яке серйозно постраждало після дострокового невиходу до весняної частини єврокубків. «Команда продемонструвала характер і найкращi якості, оскільки всі розуміли, що це був матч за честь клубу і наших уболівальників», — так оцінив дії «Шахтаря» в Нікосії його капітан Даріо Срна.

На останню сходинку потяга

На останню сходинку потяга

Вівторкові матчі заключного туру групового раунду Суперліги мiстили в собі не так уже й багато питань. Але цікавими виявилися різні способи, якими вони розв’язувалися.

Найдраматичнішим вийшов двобій на дортмундському «Вестфаленштадіоні», де місцева «Боруссія» прощалася з турніром. Чемпіон Німеччини мав шанс продовжити виступи в Лізі Європи, але для цього треба було розтрощити «Марсель» із різницею у чотири м’ячі. Французам же для продовження ходи в Лізі чемпіонів потрібна була лише перемога.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики