Гуляй, прокурорські!

Гуляй, прокурорські!

Наприкінці минулого тижня близько тридцяти прокурорів з усієї України відзначили своє професійне свято в одному з найдорожчих столичних клубів Byblos, що на вулиці Артема, повідомляє ТСН. Парковка закладу була забита «мерседесами», «лексусами» та «БМВ», які охороняла міліцейська машина. Вечірка борців зі злочинністю була приватною, а стіл їм накрили у «кінозалі» клубу. За даними телевізійників, середній чек у цьому закладі з випивкою складає близько п’яти тисяч гривень, а без алкоголю — дві тисячі.

Катав Зварич шефа на лижах

Катав Зварич шефа на лижах

Герой України, народний депутат Григорій Омельченко звертається до Генпрокурора Віктора Пшонки з проханням порушити кримінальну справу щодо новообраного судді Конституційного Суду Олександра Пасенюка за фактами неодноразового отримання хабарів. Ідеться про ті часи, коли пан Пасенюк очолював Вищий адміністративний суд України, а його підлеглим був скандально відомий «колядник», екс–голова Львівського апеляційного адмінсуду Ігор Зварич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Старики–розбійники»

«Старики–розбійники»

Правоохоронці затримали групу пенсіонерів–шахраїв, які додумалися дурити Пенсійний фонд. У «стариків–розбійників» це вийшло. Протягом двох років дідусі викачали з цієї установи близько 260 тис. грн. І це лише за попередніми підрахунками.

Всі статті рубрики