РАХУНКОВА ПАЛАТА

02.12.2011

2 млрд. доларів

кредиту в 2011—2016 роках може отримати від Світового банку Україна в рамках нової чотирирічної співпраці, заявив директор представництва СБ в Україні, Білорусі та Молдові Мартін Райзер.

 

350 млн. гривень

кредиту під 14,8% річних на три роки надасть Києву «Ощадбанк» на закупівлю громадського транспорту до Євро–2012, повідомив начальник Головного фінансового управління Київміськдержадміністрації Володимир Репік.

 

55 млн. доларів

має намір інвестувати у проект розвідки видобутку сланцевого газу у Львівському басейні італійська нафтогазова компанія Eni S.p.A, інформує Державна служба геології і надр.

 

445 тис. осіб

візьмуть участь у зовнішньому незалежному оцінюванні наступного року, що в півтора раза більше, ніж у цьому році, прогнозує директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева.

 

300 тис. доларів

меру Києва Леоніду Черновецькому коштувало святкування 60–річного ювілею у 5–зірковому готелі в Грузії, пише газета «Сєгодня».

 

26 тис. призовників

потрапили на строкову військову службу в результатi осіннього призову цього року. Як інформує прес–служба Міністерства оборони, у жовтні–листопаді лави армії поповнили чоловіки 1986—1993 років народження.

 

27 вулиць

перейменували у Луцьку. З 1 сiчня 2012 року вулиця Бабушкіна стане Шпитальною, Котовського — Холодноярівською, а колишня Орджонікідзе носитиме ім’я Митрополита Андрея Шептицького.

 

23 центри

для довідок, 115 туристично–інформаційних стендів і 90 вказівників до визначних об’єктів міста встановлять у Києві до Євро–2012, повідомив заступник голови Київміськдержадміністрації Анатолій Голубченко.

 

12 поліклінік

планує закрити столична влада в Дніпровському та Дарницькому районах у рамках реформи медичної галузі в Києві, створивши замість них центри первинної медико–санітарної допомоги, стверджує депутат Київради (БЮТ) Тетяна Меліхова.

 

2/3 українців

вважають Голодомор геноцидом. Таку думку поділяють мешканці як Захiдної, так i Східної України, переконує співкоординатор Громадського комітету вшанування пам’яті жертв Голодомору Іван Васюник.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>