Спортивні ігри на місці пустки

23.11.2011

У Тальному Черкаської області облаштували сучасне футбольне поле зі штучним покриттям. Оскільки в минулі роки райцентр не мав власного тренувального майданчика для любителів шкіряного м’яча, то відкриття стадіону стало справжньою подією для тутешніх футболістів. «Приємно бачити, як на новому футбольному полі і діти, й дорослі тепер у футбол грають. Тут же будемо проводити й районні матчі та різноманітні спортивні змагання», — розповіли «УМ» у Тальнівській райдержадміністрації.

Футбольне поле облаштували на місці колишнього пустиря. У радянські часи тут був танцювальний майданчик. Але з роками він занепав, перетворився на пустку. Тепер на цій території виконали необхідні бетонні роботи, провели освітлення, посадили по периметру ялинки та дубки, знайшли в Києві щедрого земляка, який подарував райцентру необхідне для штучного поля обладнання.

Поруч із новим футбольним майданчиком у Тальному коштом обласного та місцевого бюджетів почали облаштовувати ще й багатопрофільний спортивний майданчик вартістю 100 тис. грн. Тут встановлять вуличні тренажери, тенісні столи, обладнають баскетбольний майданчик.

Схожі спорткомплекси відкрили вже у двох селах району, до кінця року такий обладнають ще в одному населеному пункті Тальнівщини.