Запальне свято

Запальне свято

У ніч на 22 листопада в місті волинських залізничників, Ковелі, згорів офіс міської організації ВО «Свобода». Пожежа трапилася під ранок. Сусідами «свободівців» у будинку довоєнної побудови було ще кілька громадських організацій.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

День так званої свободи

День так званої свободи

Спасибі новій владі — святкувати День свободи знову стало модно. Очікувалося, що у вівторок увечері в центрі Києва з нагоди семиріччя Помаранчевої революції збереться значно більше народу, ніж у попередні роки. Причому — незважаючи на антиконституційну судову заборону й велику кількість «беркутівців». І в інтернеті вчорашній день був «помаранчевим»: люди масово згадували події 2004 року у своїх онлайн–щоденниках, блогах, у дописах у соціальних мережах. Раніше до революційного досвіду ставилися менш тепло.

Станом на 17–ту годину на майдані Незалежності перебувало близько двохсот прихильників Помаранчевої революції. Вони гуртувалися біля Головпоштамту, бо на протилежному боці площі комунальні служби споруджували новорічну ялинку; доступ до монумента Незалежності перекривала міліція.

Після підписання цього номера «УМ» до друку кількість учасників акції мала суттєво зрости, адже опозиційні організації призначили зустріч на 18–ту годину. На Майдан планували вийти й люди, які не представляють суспільно–політичні рухи.

Всі статті рубрики