Запланований максимум Парижа

Запланований максимум Парижа

«УМ» уже повідомляла, що світова першість у Парижі стала вдалою для вітчизняних важкоатлетів — і чоловіків, і жінок. Окрім медалей Артема Іванова, Олексія Торохтія та Ольги Коробки, українці також здобули чотири олімпійські ліцензії для жінок та шість — для чоловіків. «Виконали максимум, який запланували. Одні боролися за медалі, інші — здобували залікові бали в боротьбі за олімпійські перепустки», — сказав у коментарі «УМ» державний тренер Кім Ткаченко.

Малопомітні гастролі

Малопомітні гастролі

Підходить до завершення перше коло чемпіонату країни з баскетболу серед чоловічих команд. Головний національний турнір уже третій сезон триває під егідою «Асоціації баскетбольних клубів України — Суперліга». Начебто змагання й організовані непогано, але чомусь великою популярністю не користуються. Звісно, в містах, де базуються команди, вболівальники приходять підтримати своїх, а от з екранів телевізорів чемпіонат практично зник.

Ігри акробатів

Ігри акробатів

Учора в Бірмінгемі стартувала 28–ма за ліком світова першість стрибунів на батуті, на акробатичній доріжці та міні–трампі. Із трьох дисциплін — лише одна олімпійська. І саме до неї буде прикута підвищена увага, адже, окрім медалей, батутисти розігрують ліцензії на Олімпіаду–2012. За підсумками кваліфікації перепустки до Лондона — а це поруч із Бірмінгемом — отримають вісім найкращих акробатів світу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ольга Коробка: Кликали на «Танці з зірками» — відмовилася. Погоджуся після завершення кар’єри

Ольга Коробка: Кликали на «Танці з зірками» — відмовилася. Погоджуся після завершення кар’єри

Знаменитій штангістці Ользі Коробці лише 25, а вона вже вважається «спортивною довгожителькою». Завершили кар’єру полячка Агата Врубель, з якою чернігівка в 2004 році змагалася на Олімпіаді в Афінах, пішла на заслужений відпочинок олімпійська чемпіонка з Кореї Чан Мі Ран, котрій Оля програла боротьбу за «золото» Пекіна. А наша співвітчизниця — срібна призерка Ігор–2008 — збирається вже на третю Олімпіаду. Днями вона повернулася з Парижа, де виграла чергову бронзову медаль першості світу.

Що мотивує уродженку міста Бобровиця знову рвати і штовхати штангу, дізнавався кореспондент «УМ». Олина щирість і доброзичливість змушує забути про її статус найсильнішої спортсменки України — бачимо приємну, життєрадісну жінку, яка до безтями любить важку атлетику.

Всі статті рубрики