Звалище для святині

Звалище для святині

Купа гілля, пляшки від пива, пачки від цигарок, упаковки від напівфабрикатів і на додачу — старий огороджувальний щиток КП «Київенерго». Це далеко не повний перелік того, що тепер знаходиться на території незавершених розкопок першої кам’яної церкви Київської Русі — храму Богородиці. Очевидно, звалище тут росте через те, що віднедавна ключів від воріт огорожі у Інституту археології чи у церковників УПЦ МП (які у травні незаконно зробили собі копію) просити не треба — частину паркану розламано. Тож потоптатися на рештках фундаменту, якому понад 1000 років, може кожен. І викинути сюди непотріб теж.

Електронний Київ

Електронний Київ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спростити зв’язок із громадянами і бізнесом, впровадити електронний документообіг та електронні системи управління — усе це обіцяє голова міськадміністрації Олександр Попов у вже недалекому майбутньому, до кінця 2018 року. Ця ідея, а головне — її наслідки: скорочення видатків на утримання апарату київської влади, проведення фінансових і юридичних транз­акцій, можливість проведення голосування в інтернеті — прописані в розділі «Електронний уряд» «Стратегії розвитку Києва до 2025 року». Допомагати в реалізації таких реформ «Стратегії», розкритикованої експертами на початку літа, може взятися корпорація «Майкрософт». Висловіть думку на Київському форумі forumok.kiev.ua

Врятувати друга

Врятувати друга

Численні публікації у ЗМІ про часті випадки фактів винищення у Києві бездомних псів прогнозовано не дають жодного результату. Так само і акції, на яких збиралися, в тому числі й відомі українські діячі та журналісти, — тварин продовжують труїти.

Локшина для Попова

Локшина для Попова

Наприкінці жовтня біля незаконного будівництва над станцією метро «Театральна» представники громадськості відкрили «Стіну брехні». Під написом на паркані «Напишіть, як вас обманули» мешканці можуть фіксувати невиконані обіцянки київських чиновників. Щомісяця організатори тут планують проводити мітинги, залучаючи до акцій якнайбільше людей.

Всі статті рубрики