Італія таки здихається Берлусконі

Італія таки здихається Берлусконі

Звіт про виконання бюджету за минулий рік та проект бюджету–2012 депутати нижньої палати італійського парламенту провалили. Із 630 депутатів під час вечірнього голосування в понеділок кошторис на наступний рік підтримали лише 308. Так прем’єр–міністр Італії Сильвіо Берлусконі втратив парламентську більшість. Негайно піти у відставку його закликали як представники опозиції, так і коаліційні партнери з «Північної ліги».

«Страшна» місія. І невдала?

«Страшна» місія. І невдала?

Перша за останні 15 років спроба Росії запустити в космос міжпланетну дослідницьку місію наразі зазнала фіаско. Міжпланетна станція «Фобос–ґрунт», яку в ніч на 9 листопада вивела на орбіту українська ракета–носій «Зеніт–2 SБ», після відділення від неї так і «зависла» біля Землі, замість полетіти далі в напрямку Марса.

Лондонський код Да Вінчі

Лондонський код Да Вінчі

Упродовж трьох найближчих місяців шанувальники художньої творчості Леонардо Да Вінчі матимуть унікальну змогу в одному місці помилуватися одразу понад чотирма десятками полотен і малюнків великого майстра епохи Відродження. Щоправда, для цього доведеться вирушити в Лондон: саме в тамтешній Національній галереї відкрилася виставка робіт великого італійського митця, які звезли з багатьох куточків світу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики