Судний день Європи

Судний день Європи

«Судним днем Європи» назвали європейські ЗМІ саміт глав держав ЄС та єврозони, який відбувся вчора увечері у Брюсселі. Від цієї зустрічі очікували чіткої стратегії боротьби з наростанням боргової кризи у низці країн єврозони.

1/7 життя — під руїнами

1/7 життя — під руїнами

У Туреччині, де у східній провінції Ван минулої неділі стався руйнівний землетрус, триває рятувальна операція. Кількість загиблих уже наближається до 500, поранених — понад 1300. Але багато людей досі поховані під завалами, тому вважаються зниклими безвісти.

Острів непотребу в океані є

Острів непотребу в океані є

У Тихому океані в напрямку США дрейфує чималий острів... зі сміття. Першою його ще у вересні виявила команда російського корабля «Паллада». Попри те що сталося це за дві тисячі морських миль від Японії, походження цього сміття не викликало сумнівів: серед усілякого непотребу застряг шестиметровий рибальський катер із назвою «Фукусіма» на борту.

На перетині великих перегонів

На перетині великих перегонів

Наступний рік ознаменується президентськими виборами одразу в двох світових державах–гегемонах: Росії та Сполучених Штатах Америки. Якщо з першими все зрозуміло — там президента вже призначили, то у США боротьба за головне владне крісло кипітиме не на життя, а на смерть.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Його кінець — диктаторам наука

Його кінець — диктаторам наука

Родичі поваленого лідера Лівії Муаммара Каддафі подадуть позов до Міжнародного кримінального суду в Гаазі за фактом військового злочину, яким вважають убивство свого батька та чоловіка. «Їм відомі обставини смерті полковника, тому вони вимагатимуть справедливого покарання для його вбивць, — заявив адвокат сім’ї Каддафі Марсель Сессальді в ефірі французької радіостанції Europe1.

Всі статті рубрики