Барак для народу

Барак для народу

Добре бути президентом, особливо під час виборчої кампанії — можна щодня обніматися з гарними дівчатами, і дружина тобі й слова не скаже. Принаймні нинішній очільник США Барак Обама цим правом користується на повну. Щодня через його обійми проходять десятки чарівних молодих американок. Щоправда, нечарівних і немолодих — не менше. Адже глава Білого дому нікому не відмовляє в праві потиснути йому руку, поцілувати в щічку, сфотографуватися «в обнімку», часто заходить «перекусити» й поспілкуватися з відвідувачами у якомусь із пересічних фаст–фудів...

Греція поза зоною доступу

Греція поза зоною доступу

Грецію вкотре паралізував усенародний страйк. Упродовж 48 годин життя в країні фактично зупинилося: було припинено внутрішнє та міжнародне транспортне сполучення, закрито банки, освітні заклади, крамниці, аптеки, бензоколонки, державні та більшість приватних установ. Найбільше не пощастило туристам, які саме цими днями збиралися в’їхати–виїхати з Греції — до п’ятниці про це годі було й мріяти.

Терор не пройде

Терор не пройде

У Туреччині — черговий спалах конфлікту з курдськими повстанцями. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, вчора зранку під час нападу бойовиків Курдської робітничої партії на управління поліції та жандармерію в провінції Хаккярі загинуло щонайменше 26 турецьких військових, ще 18 отримали поранення (21 нападника було вбито). Це найбільша кількість загиблих в одному інциденті турків — представників правоохоронних органів — за багато років.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики