Найкраща закуска — ковбаса

Найкраща закуска — ковбаса

Від асортименту різних ковбасних виробів на полицях магазинів і ринків у людей, яким усе це розмаїття не по кишені, може запаморочитися голова. Втім навіть пенсіонери, яким за місяць доводиться жити на мізерних 800—900 гривень, хоча б на свято дозволяють собі «купити ковбаски». Тому питання, як не наразитися на абищо, купуючи «Московську» чи сервелат, актуальне практично для всіх. А відшуковуватимемо цього разу на полицях найкращий вищого сорту винятково варено–копчений сервелат.

Щоб не осоромитися

Щоб не осоромитися

Це лише засіб гігієни, але тисячі мам вдячні йому за можливість не прати безперервно пелюшки та більш–менш спокійні ночі свої і своїх малюків. Ідеться, безперечно, про дитячі одноразові підгузки, які ще часто називають, як найпоширенішу марку цього виду продукції, — «памперси».

Бабусин сир

Бабусин сир

Напевно, за чотирма зразками домашнього молока, купленими на різних київських не стихійних ринках у спеціальних павільйончиках, не можна робити висновки про якість усієї такої продукції, але результати трохи насторожують. Отже, протестувавши молоко «від бабусь», спеціалісти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест» констатують: ні соди, ні аміаку, які дехто додає, щоб молоко якомога довше не скисало, а також антибіотиків та сальмонел не знайшли. Але цим питання безпечності продукту не вичерпується. У всіх чотирьох зразках знайшли кишкову паличку. Мала кількість останньої не є чимось надзвичайним. Але у поєднанні iз завищеною кiлькiстю всіх присутніх у молоці мікроорганізмів перетворює домашній продукт на такий, який перед споживанням обов’язково треба кип’ятити.

Всі статті рубрики