Не видумуйте заручників

Не видумуйте заручників

На Богомольця, 10 почали робити висновки після загибелі двох правоохоронців від рук кілерів та бійні в Одесі минулих вихідних. Перш за все, глава МВС Анатолій Могильов підписав наказ про відсторонення від виконання службових обов’язків заступника начальника обласної міліції Одещини Олексія Хлівного, який курирував кримінальну міліцію. За словами начальника головного штабу МВС Анатолія Лазарєва, який очолив комісію, що проводить службову перевірку загибелі міліціонерів, пана Хлівного тимчасово відсторонено саме через цей кривавий інцидент.

«Грім» над Громовим

«Грім» над Громовим

Наступного тижня на засіданні Вищої ради юстиції члени секції з питань призначення і звільнення суддів вирішуватимуть долю судді Хортицького райсуду міста Запоріжжя Іллі Громова. Позбутися цього служителя Феміди запропонував керівник Головного управління з питань судової реформи і судоустрою, радник Президента Андрій Портнов. Сталося це після того, як пан Портнов виконав доручення ВРЮ і глави держави — з’ясувати законність перебігу судового слідства щодо резонансної ДТП iз трагічними наслідками. Йдеться про справу, основним фігурантом якої є синок впливових батьків Дмитро Рудь, що рік тому на смерть збив трьох жінок.

Чого це тут міліція?

Чого це тут міліція?

Усе почалося зі звичайного пограбування: підприємець iз Херсонщини звернувся до міліції із заявою. За його словами, ввечері у нього відібрали 200 тисяч гривень кілька знайомих по роботі закарпатців. Сталося це в селі Іванівка Ставищанського району, що на Київщині. Зацікавлений у співпраці бізнесмен підказав правоохоронцям місця можливої появи та перебування зловмисників.

Шахрай з УБОЗу

Шахрай з УБОЗу

У Тернополі до п’яти років позбавлення волі засуджено працівника обласного Управління боротьби з організованою злочинністю, який у шахрайський спосіб намагався отримати 70 тис. грн. винагороди за допомогу в пошуку викраденого автомобіля.

Всі статті рубрики