Попередження Ялти

Попередження Ялти

Цьогорічний «пінчуківський» форум у Ялті минув, по суті, без важковаговиків світової політики. Найповажнішим гостем був президент Ізраїлю Шимон Перес, який, на думку експертів, виголосив у Ялті найсильнішу промову. До цього виступу зверталося багато оглядачів: цитували, коментували, інтерпретували... Саме Пересу довірили честь відкривати саміт, який щорічно збирає Фонд Пінчука та організація «Ялтинська європейська стратегія» — YES.

Європа на пiдтанцьовцi

Європа на пiдтанцьовцi

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сита i розбалувана комфортним життям Європа останнiми роками дедалi частiше зазнає потрясiнь. Фiнансова криза, кiлькаденнi дрижаки внаслiдок росiйсько–українського газового конфлiкту, молодiжнi погроми то в Парижi, то в Лондонi, тепер ось нова гарячка довкола євро з дефолтовим дiагнозом Грецiї та кiлькох iнших країн. Мало не новим вiянням часу стали кримiнальнi переслiдування екс–глав держав — перед Фемiдою вiдповiдають колишнiй президент Францiї та прем’єр Ісландiї, тягають до суду й нинiшнього скандального главу iталiйського уряду Берлусконi.

...За президента із Донбасу!

...За президента із Донбасу!

Громадянський рух «Спільна справа» та компанія «ПростоПринт», яка набула популярності через друк футболок із скандальним написом «Спасибо жителям Донбасса...», оголосили про конкурс, що може винести згадане гасло далеко за межі текстильної промисловості. Вони пропонують зробити настінні графіті «зі словами подяки за стан справ в Україні», після чого визначать переможця, котрий розробив найяскравіше гасло і намалював його в найбільш екстремальному місці. «Ані розмір малюнка, ані спосіб його нанесення не лімітується. До участі в конкурсі допускаються навіть написи фломастером», — повідомили організатори.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики