Кейра і поїзд

Кейра і поїзд

«Класика нового покоління» — під таким девізом сучасна кіноіндустрія взялася екранізувати відомі з дитинства ще нашим бабусям літературні твори, прагнучи привернути до них молодіжну аудиторію. «Гордість і упередження», «Джейн Ейр», «Грозовий перевал» — рімейки цих та інших неодноразово екранізованих романів, головні ролі в яких грають нинішні зірки, виходять на екрани один за одним. А тепер кіношники згадали й про російську класику: ось–ось почнуться зйомки нової «Анни Кареніної». Цього разу у героїню Льва Толстого перевтілиться британська актриса Кейра Найтлі.

Яблуко від яблуні — теж із «лимоном»

Яблуко від яблуні — теж із «лимоном»

«Щастить сильнішим» — так зазвичай коментують несподіванки у спортивних змаганнях. Це неписане правило проситься і в царину грошей: щастить багатшим, гроші притягують гроші. Ну бо як інакше можна прокоментувати таку новину: в Америці син мільйонера виграв у лотерею понад 100 мільйонів доларів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Іспит. Викладач:

— Отже, почнемо. Хто знає на 5?

Піднімається кілька несміливих рук, викладач бере заліковки і ставить «відм.»

— Ну а хто знає на 4? — Рук уже більше, задоволені студенти отримують «добре» і йдуть. Те саме — «задов.» У результаті в аудиторії залишається кілька студентів, що рвуть на собі волосся за нерішучість.

— А ви, значить, знаєте на 2. Значить, хочете на перездачу... Ну що ж, перездача. Хто знає на 5?..

Всі статті рубрики