Ні в тин, ні в ворота

Ні в тин, ні в ворота

«Динамо» та «Іллічівець», мабуть, є «найвеселішою» парою суперників в українській першості. Минулого сезону обидві зустрічі цих команд завершилися з присмаком сенсації. Спочатку віце–чемпіони встановили рекорд, обігравши маріупольців удома з рахунком 9:0, а в останньому турі несподівано програли на виїзді — 2:3, і той результат залишив «азовців» у прем’єр–лізі. Цього разу обійшлося без особливої «феєрії», але забитих м’ячів вистачало. Кияни й маріупольці відзначились по двічі, тільки от один із м’ячів гості відправили у свої ворота. Богдан Бутко, який кількома днями раніше дебютував у збірній України, намагався перервати атаку динамівців, однак поцілив точно в кут воріт Богдана Шуста.

Затриманий і несподіваний

Затриманий і несподіваний

Цього року «Ю–Ес оупен» мав закінчитися 11 вересня — в трагічну для американців дату. З нагоди десятих роковин терактів на офіційному сайті турніру світилася дата «11/09/2001» і напис «Ми пам’ятаємо». Але завершальний день змагань перенісся із «чорної» неділі на буденний понеділок. У календар втрутилися погода: уже після того, як Нью–Йорк пережив ураган «Айрін», небесна канцелярія «прописала» місту звичайні, але рясні дощі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перемога з польським свистом

Перемога з польським свистом

«Ніколи ще Віталій не був у такій чудовій психологічній і фізичній формі, як зараз», — якщо ці слова Фріца Здунека, тренера українського суперваговика, і здавалися комусь звичайним вихвалянням свого підопічного, то аж ніяк не після двобою Кличка–старшого проти поляка Томаша Адамека. У поєдинку, що відбувся в ніч із суботи на неділю, не було нічого навіть схожого на інтригу — настільки переконливо виглядав на ринзі чемпіон за версією WBC.

Всі статті рубрики