Хай помре через зерно

Хай помре через зерно

Одеські правоохоронці запобігли замовному вбивству підприємця з Вінниччини, яке вже оплатив його конкурент iз Черкащини. Як повідомили «УМ» у прес–службі Одеського міського управління міліції, ще півроку тому оперативним шляхом правоохоронці дізналися, що 42–річний аграрій Олександр шукає кілера. Цей бізнесмен працював на ринку зерна, яке вирощував і постачав у різні регіони України, у тому числі й на Одещину. Тож і найманого вбивцю шукав у кримінальних колах «перлини біля моря».

«Полювання» на банкомати

«Полювання» на банкомати

Перше пограбування сталося тиждень тому в Борисполі. Мішенню зло­чинців став бан­комат, що належить «Райффайзен Банк Авалю» і погано охоронявся. Як повідомила «УМ» працівник прес–служби обласної міліції Київщини Марія Синельникова, банкомат знаходився у приміщенні житлово–комунального підприємства, де не було ані сигналізації, ані камери відеоспостереження, ані жодного охоронця. Тож грабіжники без проблем зламали пластикові двері установи вно­чі та, діставши інструменти, спокійно відкрили банкомат. Їхньою здобиччю стала чимала сума — мільйон гривень.

Заплати за дівчину!

Заплати за дівчину!

Кафе–бар «Шашличний дворик» у селі Родникове став ареною другого за останні три дні резонансного злочину, що, на біду мимоволі набув ще й міжнаціонального відтінку. Вночі минулої суботи там спалахнула масова бійка: серйозно полоснули ножем 18–річного сина власника «Шашличного дворика» — юнак помер у кареті «швидкої». Ще чотирьох учасників інциденту, в тому числі старших братів загиблого, з цієї самої причини доправили до двох міських лікарень кримської столиці.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики