Північ і віскі

Північ і віскі

Виявляється, напитися в дошку й зірвати власний концерт може не лише така епатажна бешкетниця, як Емі Вайнхаус (царство їй небесне). Канадську рок­зірку Авріл Лавінь на тлі колег по цеху вважають дівчиною чемною і досить спокійною. Проте і їй інколи хочеться відірватися на повну. Саме такий момент стався в Москві, де напитися — сам Бог велів. Щоправда, Авріл, як з’ясувалося, надає перевагу не «водці», а віскі з шампанським. Зате одночасно й не закусуючи.

Відчуй себе президентом

Відчуй себе президентом

Відтепер пожувати свою краватку — хоч на камеру, хоч суто заради власного задоволення — зможе не лише Михаїл Саакашвілі, а й будьякий грузин. Як повідомив у своєму «Живому журналі» економіст Андрій Ілларіонов, незабаром у Грузії почнеться масове виробництво їстівних краваток. Презентація оригінального виробу вже відбулася в літній демократичній школі Inliberty.ru в Базалеті (курорт на сході Грузії). Новинку вручили переможцям конкурсу есе на тему «Етика вільного обміну: капіталізм і моральні цінності».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора громадянин Петренко був доставлений у районне відділення міліції, де у всьому зізнався. У чому конкретно він зізнався, співробітники міліції вирішать завтра.

Всі статті рубрики