Північ і віскі

07.09.2011
Північ і віскі

Виявляється, напитися в дошку й зірвати власний концерт може не лише така епатажна бешкетниця, як Емі Вайнхаус (царство їй небесне). Канадську рок­зірку Авріл Лавінь на тлі колег по цеху вважають дівчиною чемною і досить спокійною. Проте і їй інколи хочеться відірватися на повну. Саме такий момент стався в Москві, де напитися — сам Бог велів. Щоправда, Авріл, як з’ясувалося, надає перевагу не «водці», а віскі з шампанським. Зате одночасно й не закусуючи.

Як повідомляє російський сайт Life Showbiz, 26річна рок­зірка приїхала в Білокам’яну, щоб дати великий сольний концерт. Цією нагодою вирішила скористатися адміністрація одного з нічних клубів, запросивши співачку виступити на їхній вечірці в ролі діджея — звісно, за вельми солідну винагороду.

Почалося все з того, що Авріл на годину запізнилася. А коли нарешті з’явилася в залі у супроводі величезних бодігардів, візажиста та перукаря, то на сцену вирішила не поспішати, «завернувши» до столика з напоями. «Компанія пила віскі й запивала шампанським, причому фактично не закушуючи», — розповів журналістам офіціант, який обслуговував столик. Через годину рокерка таки вийшла до публіки, але зіграти нічого не змогла. Ще б пак — у неї так розпливалося в очах, що складалося враження, ніби дівчина вперше в житті бачить діджейський пульт. Довелося місцевому діджею відпрацювати увесь сет замість заокеанської зірки. От тільки гонораром із ним Авріл навряд чи поділилася...

Але наступного дня Лавінь повністю реабілітувалася: незважаючи на страшну задуху (у зал «Москоу­арени» глядачів набилося під зав’язку), відіграла весь концерт «на ура», та ще й кілька разів виходила на біс.