Депутати сядуть за ґрати

Депутати сядуть за ґрати

Перше засідання 9–ї сесії Верховної Ради VI скликання вирішили присвятити 20–літтю української Незалежності. У зв’язку з цим у парламенті відбудеться більше урочистостей, аніж зазвичай. Засідання почнеться із внесення до сесійної зали Державного прапора — того самого, який пронесли в парламент 24 серпня 1991 року. На відкритті сесії очікується виступ Президента, а також одного з народних депутатів, який був учасником проголошення акта Незалежності. Потім урочисте засідання закриють — і відкриють «звичайне».

Дивлюся в книгу — бачу плагіат

Дивлюся в книгу — бачу плагіат

Президента України спіймали на плагіаті. Англомовна книга Opportunity Ukraine ( «Україна — країна можливостей»), видана у австрійському видавництві «Манделбаум Ферлаг», містить кілька уривків, що дослівно скопійовані з уже надрукованих чужих статей. Як пише інтернет–видання «Українська правда», яке взялося перечитати доробок Януковича, компіляції піддано тексти різних осіб — від одіозного журналіста В’ячеслава Піховшека до арештованого чиновника Василя Волги.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Принизливий тиск у трубі

Принизливий тиск у трубі

Він демонстративно знехтував Ним. А вже потім, коли вони залишилися вдвох, ще й наговорив всіляких поганих слів. І той другий образився настільки, що публічно визнав сам факт приниження: хоча у середовищі дорослих хлопців не заведено ображатися один на одного перед телекамерами. Той, котрий повів себе некоректно, — у виграші: серед своїх друзів він «крутий», а якщо хтось зі сторонніх обуриться, то він завжди зможе сказати — «А я що? Я — нічого!..» Той, кого «опустили», має вирішити принаймні для себе — його взяли на традиційне російське «слабо?» і за сценарієм він має дати здачі чи, може, дешевше і спокійніше й надалі вдавати, що нічого не трапилося. Навіть якщо всі вважатимуть його м’яко кажучи... не першим хлопцем у дворі.

Черговий раунд україно–російських газових перемовин, цього разу в Душанбе, не містив жодних залаштункових таєм­ниць: ні інтриги, ні «другого дна». Втім це стане зрозумілим, коли ця буденність, помножена на щоденні втрати української економіки через невигідні умови газопостачання, хоч якось розв’яжеться: або лусне, мов дозрілий нарив, або якимось чудом розсмокчеться.

Три роки без Іспанії

Три роки без Іспанії

Учора Печерський суд поставив крапку в одній iз резонансних «газових» справ — щодо колишнього першого заступника голови НАК «Нафтогаз» Ігоря Діденка. Оголошення вироку головуючою Оксаною Царевич тривало близько трьох годин, а сам підсудний постійно нервово ходив по заґратованiй судовiй клітцi. Воно й зрозуміло, адже на останньому судовому засіданні тиждень тому прокурори просили призначити пану Діденку покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Всі статті рубрики