Така, як Майкл

Така, як Майкл

Американська поп–зірка Кеті Перрі повторила рекорд Майкла Джексона, який протримався 24 роки. Одразу п’ять композицій з одного й того самого альбому співачки побували в лідерах найвідомішого в музичному світі чарту Billboard Hot 100. Востаннє таким досягненням міг похвалитися диск Джексона Bad, що вийшов 1987 року, — на верхівку «гарячого» хіт–параду піднімалися композиції I Just Can’t Stop Loving You, Bad, The Way You Make Me Feel, Man in the Mirror та Dirty Diana.

У кращих будинках Лондона

У кращих будинках Лондона

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Модна столиця світу» — цим епітетом зазвичай нагороджують Париж, зважаючи на вишуканий стиль тамтешніх панянок, кількість і якість будинків моди, калібр учасників фешн–шоу. Але рейтинг світових центрів моди можна визначати й інакше — так, як організація Global Language Monitor. Ця контора вивчає розвиток мови, аналізує частоту появи й контекст тих чи інших термінів у ЗМІ (75 тисяч друкованих та електронних медіа), соціальних інтернет–мережах, блогосфері тощо. За підсумками такого моніторингу GLM складає, зокрема, і щорічну «турнірну таблицю» міст, у яких концентруються різноманітні «моднячі» тренди та особи. Отже, вийшло, що нині столиця світової моди — Лондон.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вчені з’ясували, що динозаври були розумними істотами, займалися сільським господарством, вели календар, мали свою писемність, державу й науку. На розкопках було знайдено запис виступу одного Тірекса в динозаврячому ООН. У своїй промові він говорив, що «ці генетичні експерименти над шимпанзе до добра не доведуть».

Всі статті рубрики