Така, як Майкл

23.08.2011
Така, як Майкл

Американська поп–зірка Кеті Перрі повторила рекорд Майкла Джексона, який протримався 24 роки. Одразу п’ять композицій з одного й того самого альбому співачки побували в лідерах найвідомішого в музичному світі чарту Billboard Hot 100. Востаннє таким досягненням міг похвалитися диск Джексона Bad, що вийшов 1987 року, — на верхівку «гарячого» хіт–параду піднімалися композиції I Just Can’t Stop Loving You, Bad, The Way You Make Me Feel, Man in the Mirror та Dirty Diana.

Виконавиця пісні «Я поцілувала дівчину» домінувала в «Хот–100» з альбомом Teenage Dream, який вийшов рівно рік тому. Пісні з цієї платівки одразу очолили хіт–паради США, Великої Британії та деяких інших країн, а в «гарячій сотні» лідерство захопила композиція Сalifornia Gurls, яку Перрі записала разом із репером Снуп Догом. Згодом такого самого успіху досягали також перший трек альбому Teenage Dream, пісня Firework, E.T. і Last Friday Night.

Як зазначено на офіційному сайті Billboard, 26–річна Кеті стала першою зіркою за всю 53–річну історію чарту, якій вдалося добитися такого результату. І це вже не перше рекордне досягнення співачки: нещодавно вона стала першою виконавицею, аж п’ять синглів якої було продано в інтернеті накладом понад 4 мільйони копій.