За Юлю — водою!

За Юлю — водою!

Ні в Печерському райсуді столиці, ні в Апеляційному захисникам Юлії Тимошенко не вдається скасувати рішення про її арешт. Цієї п’ятниці Апеляційний суд Києва взагалі відмовився приймати до розгляду по суті скаргу на її арешт, оскільки оскарження на такій стадії не передбачено КПК. Тож Ледi Ю наразі провела в СІЗО вже одинадцять ночей і, як і раніше, боїться за власне життя. Натомість про безпеку турбується і суддя Родіон Кірєєв, який веде резонансну «газову» справу. До служителя Феміди приставлено особисту охорону, а йому самому, ймовірно, видано табельну зброю, повідомляють окремі ЗМІ. Адже якщо з паном Кірєєвим хоч щось станеться (хоча б серйозна хвороба), справу передадуть іншому судді, який змушений буде починати розгляд «з чистого аркуша».

Син був із кішкою

Син був із кішкою

Того ж дня, коли Генпрокуратура РФ задовольнила запит Генпрокуратури України про видачу луганчанина Романа Ландіка, який побив 20–річну Марину Коршунову і дременув до Росії, у запорізькому ресторані «Веселий Роджер» стався подібний хуліганський інцидент. 21–річна Еліна Кравцова, котра відійшла від своєї компанії, аби поспілкуватися по телефону, зазнала атаки залицяльника. Діставши одкоша, той її жорстоко побив поблизу туалету. Місцеві ЗМІ одразу повідомили, що нападник дуже схожий на Єгора, сина народного депутата від ПР Олександра Пеклушенка. Та й утік молодик iз місця інциденту нібито на автівці Volkswagen Touareg, якою користується нардеп.

Горів замок, палав

Горів замок, палав

В Івано–Франківську в ніч із суботи на неділю було підірвано службові приміщення готельно–ресторанного комплексу «Чорний Замок», який було збудовано вісім років тому. Як повідомляють місцеві ЗМІ, два вибухи зафіксували камери відеоспостереження. Повністю зруйновані та вигоріли дотла службові та офісні приміщення комплексу. Вціліла, за словами очевидців, лише Біблія.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики