Із «чарівником», але без чар

Із «чарівником», але без чар

Після нарікань Олега Блохіна на проблему з кадрами хіба хтось розраховував на щось інше? Хіба могла наша команда зіграти у феєричний футбол із купою якщо не голів, то хоча б цікавих моментів? Якби таке сталося, це вважали б справжнім дивом, тим паче — на тренувальному етапі підготовки до Євро–2012. А позавчора ввечері у Харкові українцям протистояла не якась Андорра, а міцний європейський середняк — Швеція.

А ІНШІ ЯК?

А ІНШІ ЯК?

Літо у футбольній Європі — час відпусток і останніх приготувань до вирішальної осінньої сесії, за підсумками якої визначаться всі учасники Євро–2012. Трохи менш як за місяць до поновлення офіційних матчів відбору Старий Світ влаштував «футбольне братання» — позавчора в зоні УЄФА відбулося 27 товариських матчів.

Плов замість борщу

Плов замість борщу

Склад нашої «молодіжки», що позавчора ввечері з перших хвилин вийшов на фінальний матч Меморіалу Лобановського, ледь не на сто відсотків відрізнявся від «старту» команди, яка днем раніше обіграла ізраїльтян у півфіналі. Лише оборонець запорізького «Металурга» Євген Опанасенко знову відіграв два тайми без замін, решта ж нинішньої «основи» або вступила в гру з лави запасних, або взагалі залишилася в резерві. Така ротація зрозуміла. Хоча бажання перемогти на турнірі ніхто у збірній України не приховував, але для тренера важливіше перевірити в бойових умовах усіх запрошених гравців. А Павло Яковенко викликав аж 25 виконавців U–21.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Ковпак: Сальто після голів — це спогад про дитяче захоплення

Олександр Ковпак: Сальто після голів — це спогад про дитяче захоплення

На старті нового сезону київський «Арсенал» не впізнати. Команда, яку в літнє міжсезоння очолив білоруський спеціаліст Леонід Кучук, стала справжньою грозою авторитетів. На стадіоні «Динамо», куди переїхали «безпритульні» «каноніри» в полюванні за Фортуною, «Дніпро» та «Шахтар» лише ціною неймовірних зусиль врятувалися від поразок. Загалом клуб президента Вадима Рабиновича взяв курс на залучення вболівальницької аудиторії. І, схоже, це наразі вдається. Про секрети таких метаморфоз «УМ» розпитала форварда «Арсеналу» Олександра Ковпака. Розповів 28–річний уродженець Сміли також і про своє особисте футбольне життя.

Всі статті рубрики