ХРОНІКА

12.08.2011

Кульова стрільба

Ще двома медалями розжилася збірна України на чемпіонаті Європи в Белграді. У стрільбі зі швидкісного пістолета з 25 м Роман Бондарук здобув «срібло», поступившись у «перестрілці» за «золото» росіянину Олексію Климову. Олімпійський чемпіон Олександр Петрів залишився тут шостим. Зате в команді Петрів, Бондарук та Іван Бідняк отримали бронзову відзнаку.

Теніс

Обидва українці в одиночному розряді турніру AТР у Монреалі завершили виступи в другому колі. Олександр Долгополов поступився чехові Томашу Бердиху (6:4, 2:6, 3:6), а Сергій Стаховський — іспанцеві Ніколасу Альмагро (2:6, 6:7).

У парі Стаховський і росіянин Михайло Южний у стартовому раунді здолали іспансько–французький дует Андухар/Монфіс — 6:3, 7:5.

Бадмінтон

На чемпіонаті світу в Лондоні після трьох днів змагань Україна втратила своїх останніх представників. У 1/16 фіналу Дмитро Завадський програв індонезійцеві Симону Сантосо — 21:19, 21:8, а змішана пара Валерія Атращенкова та Олени Прус — дуету Фішер–Нільсен/Педерсен (Данія) — 21:9, 21:13.

Шахи

У восьмому турі Гран–прі ФІДЕ в Ростові–на–Дону українка Катерина Лагно зазнала першої поразки. Поступившись чорними фігурами китаянці Руан Люфей, наша співвітчизниця опустилася з другого на п’яте місце.