А чи був хлопчик?

А чи був хлопчик?

Тендітна «оскароносна» білявка Різ Уїзерспун користується неабиякою популярністю у режисерів. Цього року в неї аж три великі прем’єри, зокрема мелодрама «Води слонам», у якій партнерами Різ були володар «Оскара» Крістоф Вальц та кумир молоді Роберт Паттісон. На 2012–й актриса підписала контракт із продюсерами фільмів «Невідомий проект Камерона Кроу» та «Значить, війна». Але чи не найбільш очікуваним для шанувальників комедійного таланту «білявки в законі» може виявитися стрічка «Список бажань» (Wish List), на зйомки в якій Уїзерспун дала згоду цими днями.

Брав би з них приклад, Вітьок!

Брав би з них приклад, Вітьок!

Поки молодший син Президента Януковича — Віктор, народний депутат, — купається в розкошах, розсікає на іномарках класу «люкс» і в робочий час зависає по кабаках, нащадки керівників європейських держав демонструють приклади скромності й ощадливості. Так, син прем’єр–міністра Швеції Фредріка Райнфельдта — 18–річний Густав — став працівником звичайного «Макдональдза».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Джон Рокфеллер мріяв заробити $100 тис. і дожити до 100 років. А заробив $318 млрд. і помер у 97. Не всі мрії збуваються.

Всі статті рубрики