А чи був хлопчик?

05.08.2011
А чи був хлопчик?

Тендітна «оскароносна» білявка Різ Уїзерспун користується неабиякою популярністю у режисерів. Цього року в неї аж три великі прем’єри, зокрема мелодрама «Води слонам», у якій партнерами Різ були володар «Оскара» Крістоф Вальц та кумир молоді Роберт Паттісон. На 2012–й актриса підписала контракт із продюсерами фільмів «Невідомий проект Камерона Кроу» та «Значить, війна». Але чи не найбільш очікуваним для шанувальників комедійного таланту «білявки в законі» може виявитися стрічка «Список бажань» (Wish List), на зйомки в якій Уїзерспун дала згоду цими днями.

Як повідомляє сайт «Кінопоіск», сюжет починається з того, що маленька дівчинка загадує десять заповітних бажань і кидає монетку в чарівний колодязь. Щоб чари подіяли, треба, аби монетка долетіла до дна. А вона, як навмисне, прилипла до стіни колодязя десь посередині.

Минає 25 років — дівчинка давно виросла, забула про свої бажання... І тут раптом копійка відліпилася й полетіла–таки на дно колодязя. З цього моменту життя дорослої кар’єристки стрімко змінюється: все, про що вона мріяла в дитинстві, раптом починає здійснюватися.

Сценарій фільму написав Ренді Мейєм Сингер, відомий за стрічкою «Джек і Джил». Спочатку головним героєм комедії мав стати хлопчик, а не дівчинка. Проте Голлівуду не звикати до зміни персонажів залежно від зірки, яку вдасться заангажувати. Скажімо, у детективі «Солт» спершу мав грати Том Круз, але на його місці опинилася Анджеліна Джолі.