План Липської

План Липської

Партія регіонів запланувала на сьогодні провокацію під будинком суду, де відбувається процес над Юлією Тимошенко. Як стверджує колишній учасник ініційованої ПР акції «Тимошенко — до відповіді» Павло Целовальник, група людей, підкуплених провладною політичною силою, збиралася зчинити бійку і втягнути в неї представників Блоку Юлії Тимошенко. За словами Павла, під стінами суду мали з’явитися особи з табличками, на яких намальовані депутати від БЮТ із підписами «шестірки Юлії Тимошенко». Цим організатори акції збиралися спровокувати БЮТівців і змусити їх до активних дій. На місце події провокатори мали прийти вже із синцями, щоб потім скинути завдання тілесних ушкоджень на депутатів, аби надалі їх узагалі не допускали до зали суду.

Мажор хоче миру

Мажор хоче миру

Краснодарський суд Росії ухвалив рішення про подальше перебування під вартою колишнього депутата Луганскої міськради Романа Ландіка. І хоча адвокати молодика, підозрюваного у жорстокому побитті 20–річної Марії Коршунової в одному з ресторанів Луганська, намагалися оскаржити законність самого затримання та замінити йому запобіжний захід на підписку про невиїзд, російська Феміда не врахувала їхню позицію.

Так судять окупанти?

Так судять окупанти?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Депутатів Самбірської райради Михайла та Володимира Ковалевих визнали винними у бійці з міліціонерами. Цікаво, що затримали хлопців за події на День Перемоги у Львові, а сама бійка сталася пізніше у відділку. Галицький райсуд Львова ухвалив рішення засудити братів до одного року позбавлення волі з відстрочкою покарання на рік. Михайла Ковалева засуджено за статтею 293 Кримінального кодексу — «організація групових дій, що призвели до грубого порушення громадського порядку». Його брата — за частиною 2 статті 345 — «умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв, легких тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов’язків». Після оголошення вироку їх одразу звільнили у залі суду.

Нам грошей не треба — роботу давай!

Нам грошей не треба — роботу давай!

Учора миколаївський Чорноморський суднобудівний завод (ЧСЗ) передав голландській фірмі універсальне судно — суховантажний контейнеровоз. Вартість одного тільки цього замовлення — кілька десятків мільйонів доларів. Усього ж, за словами головного інженера ЧСЗ Олександра Остапенка, в контракті зазначено п’ять суден такого класу. Загальна сума угоди, укладеної на п’ять років, — більше двох мільярдів гривень. І це не єдиний замовник заводу. «Не так давно ми завершили будівництво для росіян модернізованого риболовецького траулера «Генерал Трошев», — розповів «УМ» Олександр Остапенко. — Це цілий плавучий завод iз переробки різних сортів риби. На його борту створено всі умови для того, щоб улов швидко перетворювався на консерви».

«Хочу жити, аж життя не зломить»...

«Хочу жити, аж життя не зломить»...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всеукраїнське жіноче товариство імені Олени Теліги щорічно вшановує пам’ять видатної поетки–патріотки, розстріляної фашистами. Учора з дня народження Теліги виповнилося 105 років, і біля могили розстріляних героїв традиційно відбулося покладання квітів та панахида пам’яті поетки та її побратимів. «Олена була членом організації українських націоналістів, очолювала Національну спілку письменників, брала активну участь у заснуванні літературно–мистецького альманаху «Литаври», газети «Українське слово», — нагадала у своїй промові голова Всеукраїнського жіночого товариства Лариса Ляховецька.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики