Дружину лікують, жертву охороняють

Дружину лікують, жертву охороняють

Через скандально відомого депутата міськради Луганська Романа Ландіка (сина нардепа–«регіонала») й далі страждають жінки. Нагадаємо, що в ніч iз 3 на 4 липня 2011 року в луганському ресторані «Баккара» він побив відвідувачку ресторану Марію Коршунову (цей факт зафіксували камери спостереження закладу). Дівчина після цього опинилася в лікарні. Днями її виписали, але лікування триває. Проти нападника порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 статтi 296 Кримiнального кодексу (хуліганство). Його також виключили з Партії регіонів.

Їли — не обляпались...

Їли — не обляпались...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У місті Лева постраждало від неякісних продуктів 49 людей, у тому числі й шестеро дітей. Усі постраждалі разом гуляли на весіллі. Причину отруєння встановлюють, хоча вже є підозри, що люди отруїлися стравами з курятини. Наразі всі хворі перебувають у лікарні. Лікарі спостерiгають і за іншими гостями свята. Всього на весіллі були 95 осiб.

І тепловоз не встояв

І тепловоз не встояв

Минулої суботи іванофранківець Назар Павлів установив ще одне «важке» досягнення, гідне Книги рекордів. Торік у вересні легкоатлет разом із товаришем Романом Шмигельським на військовому аеродромі Івано–Франківська за півтори хвилини протягнув по злітній смузі на 35 метрів 15–тонний винищувач Міг–29 і мав намір цьогоріч узятися за ще важчий — Су–27.

І прорости цілющим зіллям...

І прорости цілющим зіллям...

«Скільки ж ви трав знаєте?» — запитувала «УМ» діда Василя під час інтерв’ю. «Всі», — відказував він, ніби пояснюючи, чому в Недригайлові, де мешкав останні роки, люди поміж себе називали його дідом Бур’яном. У вихідні з ним попрощався наш світ. У січні Василю Сергійовичу виповнилося 85. На цій цифрі й спинився лік років. Хоча за такої долі, як у нього, прожив і немало.

Магія проти ножа безсила

Магія проти ножа безсила

Коротке повідомлення про вбивство знаного не тільки по обидва боки українських Карпат, а й за тридев’ять земель від Верхнього Ясенова Михайла Нечая зранку минулої п’яниці багато хто сприйняв як зловісний знак. Ніч із мiсяцем уповнi, що передувала резонансному злочину, в адептів окультивізму здавна вважають «зірковим» часом для кривавих ритуалів. До такого висновку підштовхували й неодноразові натяки самого верхньоясенівського мольфара про те, що з ним, «світлим магом», ведуть постійну боротьбу «чорні чарівники».

Для «Могилянки» зробили виняток

Для «Могилянки» зробили виняток

Обурення, яке здійняли в пресі після суттєвого зменшення держзамовлення Національному університету «Києво–Могилянська академія», що входить до п’ятірки кращих ВНЗ країни, в Міносвіти таки почули. З президентом вишу Сергієм Квітом зустрівся заступник міністра Євген Суліма. І в той же день на адресу НаУКМА надійшов офіційний лист, де зазначено, що міністерство, «як виняток, збільшує державне замовлення на денну форму навчання» для «Могилянки». На програмну інженерію за освітньо–кваліфікаційним рівнем бакалавра університету накинули додатково «аж» 4 місця, на філософію — 10 місць, на соціальну роботу — 15 місць.

Аж кури хекають

Аж кури хекають

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Любителі засмаги і вiдпочинку бiля води нарешті можуть натішитися сповна. Гаряче літнє сонце не збирається поступатися своїма правами. «На українців найближчими днями знову очікує надзвичайно спекотна погода. Стовпчик термометра підніметься до позначки 28, місцями навіть 33 градусів вище нуля. Навіть уночі температура сягатиме понад 20 градусів. Опадів переважно не очікується», — повідомила «УМ» начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Людмила Савченко.

Всі статті рубрики