Вибух, про який знали заздалегідь

Вибух, про який знали заздалегідь

Понад місяць тому, 8 червня, у місті Тростянець загорілася котельня через витік газу. Постраждали люди, працівники газової служби. У своєму листі до Президента Януковича представники ПАТ «Сумигаз» незабаром так опишуть своє ставлення до цієї події: «...Постраждалі газовики, які самовіддано кинулися рятувати людей і гасити вогонь, не мали ані спеціального одягу, ані спеціальних засобів для ліквідації таких пожеж... Люди працюють просто у звичайному лахмітті, скуповуючи його в секонд–хендах...»

Сьогодні цією справою займаються правоохоронці. Шукають винних і причини трагедії. Проте «сумигазівці» передбачають, що «після проведення розслідування інциденту «стрілочниками» призначать простих трудівників–виконавців. Хоча справжніми винуватцями трагедії є люди з високих кабінетів».

Тарасик замахнувся на «Гіннесса»

Тарасик замахнувся на «Гіннесса»

Відразу в багатьох інтернет–виданнях з’явилося повідомлення, що восьмирічний хлопчик iз міста Бучач Тернопільської області встановив рекорд Гіннесса з віджимання від підлоги. Інформація виявилася не зовсiм достовірною, однак другокласник бучацької початкової школи Тарасик Хомут справді має серйозні задатки для встановлення найвищих спортивних рекордів.

Турботлива злодійка

Турботлива злодійка

Якби 59–річний коломиєць, котрий раніше переніс два інсульти, міг спрогнозувати наміри підступної незнайомки, то, звісно ж, відмовився б від її улесливих послуг. Та прозріння прийшло занадто пізно. Після нетривалого перебування на свіжому повітрі біля під’їзду багатоповерхового будинку немічний чоловік почав неквапом підніматися до своєї квартири. На сходовій клітці його наздогнала якась жінка і приязно запропонувала свою допомогу. Коли обоє переступили поріг помешкання, спритна «добродійка», залишивши свого «підопічного», почала нишпорити по квартирі. Надибавши на шкатулку з ювелірними виробами, висипала її вміст у свою сумочку й зникла. Ошелешений господар не тільки не зміг протистояти крадіжці, а й лише наступного дня спромігся сказати дружині про оказію.

Всі статті рубрики