Зелене світло — червоній стайні

Зелене світло — червоній стайні

Керівництво Міжнародної федерації автоспорту, як і планувало, перед початком дев’ятого етапу внесло зміни до технічного регламенту. Починаючи з Гран–прі Великої Британії, командам заборонили використовувати видувні дифузори, які, завдяки стабільному потоку вихлопних газів, дозволяли болідам збільшувати притисну силу в повільних поворотах. Було зрозуміло, що таке рішення — удар по найбільш прогресивній «стайні» — «Ред булл», чиї машини «заточені» під цю технологію. «Результати моделювання показують, що на колі ми втрачатимемо близько півсекунди, тоді як наші суперники — більше», — прогнозував наслідки нововведення керівник «биків» Крістіан Хорнер.

Нагороджені ліцензіями

Нагороджені ліцензіями

Аби не ламати голову над тим, де напередодні лондонської Олімпіади здобувати додаткові ліцензії, українським лучникам на чемпіонаті світу, що в неділю завершився в Турині, необхідно було посісти місця в числі восьми найсильніших команд. Завдання для підопічних головного тренера Віктора Сидорука виявилося не надто складним. На території старого графського замку та сільськогосподарських угідь, де розташовувалися чотири поля для стрільби, і чоловіче, і жіноче тріо з України виконали задачу–мінімум.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пішла спека

Пішла спека

Курйозні голи, нереалізовані пенальті, вилучення, втрата очок «Динамо» — 21–й чемпіонат України з футболу почався жваво. Глядачів теж вистачало: найбільша аудиторія туру зібралася в Донецьку, повні трибуни були в Києві й Одесі (щоправда, «Чорноморець» з огляду на продовження ремонту головної арени міста поки що грає на невеличкому стадіоні «Спартак»); Сімферополь та Маріуполь теж зібрали пристойну кількість фанів. Ще й команди тішать: не враховуючи учорашній вечірній поєдинок, обійшлося без нульових нічиїх.

Всі статті рубрики