Пенсія до знемоги

Пенсія до знемоги

Учора депутати погодилися працювати в сесійній залі до ночі. Цього тижня закінчується поточна сесія ВР, а до канікул народні обранці вирішили розглянути купу важливих питань. За старою звичкою, все робиться в останній момент. Отож мінімальна більшість — 226 голосів — була подана за те, щоб працювати аж доки не вичерпаються всі питання порядку денного. Не виключено, що за подібним сценарієм депутати підуть і в інші сесійні дні. Зокрема, голова фракції «Регіонів» Олександр Єфремов анонсував напружену роботу в четвер, коли депутати приступлять до пенсійної реформи. А «коли знадобиться продовжити роботу в п’ятницю, то ми теж це зробимо, і якщо знадобиться в суботу — значить, теж будемо працювати».

«Офшорний» гість

«Офшорний» гість

Уперше з часів здобуття незалежності в Україну з офіційним візитом приїхав президент Кіпру — країни, яка стала офшорною «годівницею» більшості наших олігархів. Недарма під час спільної прес–конференції глава Української держави Віктор Янукович відзначив як безперечний здобуток двосторонньої співпраці взаємні інвестиції: «Сьогодні в Україну Кіпр інвестував близько 11 мільярдів доларів, і за участю цього капіталу в нашій державі створено більше 3 тисяч підприємств. У свою чергу Україна інвестувала в Республіку Кіпр близько 6,5 мільярда доларів». І хай усім обізнаним людям зрозуміло, що йдеться насправді про інвестиції українських же компаній, зареєстрованих на Кіпрі для укривання податків від рідної податкової, — номінально за обсягом вкладань невелика острівна держава перегнала США, Німеччину, Японію, Росію... Словом, дружити з Кіпром нам однозначно варто.

Перша перемога над режимом?

Перша перемога над режимом?

«Перша перемога над режимом — вдалося добитися звільнення політв’язнів Макаренка та Шепітька, над якими рік знущалась мафія в законі. Вітаю!» — такою радісною думкою поділилася вчора Юлiя Тимошенко з читачами свого «Твіттера». Екс–глава уряду прибула до Апеляцiйного суду Києва з букетом троянд, щоб особисто привiтати Анатолiя Макаренка й Тараса Шепiтька з виходом із–за ґрат.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики