Король помер. Хай живе король!

Король помер. Хай живе король!

Відучора в рейтингу АТР відбулися кардинальні зміни. Після чергової «ревізії» серб Новак Джокович, який від початку сезону програв лише один поєдинок, офіційно став першою ракеткою світу. Згідно з системою підрахунку «поїнтів», запровадженою в 2009 році, коронація Джоковича стала можливою вже після його перемоги в півфіналі Уїмблдону. А недільний тріумф у фінальному протистоянні з іспанцем Рафаелем Надалем, на той час іще першою ракеткою світу, — логічне підтвердження закономірності ротації на вершині реєстру тенісистів–професіоналів.

Фаворитопад

Фаворитопад

Тематичний парк Puy du Fou став місцем презентації 22 команд, що цього року заявилися на «Тур де Франс». На арені «а–ля корида» глядачі побачили всіх 198 учасників 98–ї за ліком «Великої петлі». Серед них — троє українців: Ярослав Попович, Андрій Гривко та Денис Костюк.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Усе — в сім’ю

Усе — в сім’ю

Мрії мають властивість здійснюватись. Коли десяток років тому брати Клички заявляли, що хочуть зібрати в сім’ї всі найпрестижніші пояси боксерського світу, ці слова вважали радше бравадою, звичною для їхнього виду спорту. Із часу першого виходу братів на професійний ринг минуло майже 15 років, і минулої суботи смілива мрія перетворилася на доконаний факт. Власністю Кличків стали чемпіонські титули WBA, WBO, IBF (у Володимира) та WBC (Віталія). Нині вже не Клички, а Девід Хей мусить бігати назирці і добиватися матчу–реваншу. Не Клички шукають суперників, а до них самих вишиковуються в чергу охочі щось здобути.

До слова, про реванш: після поразки в ніч на неділю в Гамбурзі Девід Хей одразу почав говорити про повторний бій. Мовляв, от коли в мене не болітиме зламаний палець на нозі — тоді я покажу справжню силу. Однак менеджер українця Бернд Бенте відкинув можливість реваншу Хея з Володимиром. Але додав, що з британцем був би не проти зустрітися старший із братів — Віталій, який теж має зуб на язикатого провокатора.

Всі статті рубрики