РАХУНКОВА ПАЛАТА

01.07.2011

7 млрд. гривень

передбачено на розвиток столиці до 2015 року. Таку суму закладено в проекті Міської цільової програми розвитку туризму Києва.

 

100 млн. гривень

отримає місто Глухів Сумської області на збереження культурної спадщини і розвиток інфраструктури, повідомляє Сумська облдержадміністрація.

 

80 млн. доларів

витратили українці на покупки у польських магазинах в I кварталі цього року, підрахував Держкомстат Польщi.

 

68 млн. доларів

зібрав світовий кінопрокат мультфільму «Тачки–2», а сумарний прибуток від прокату двох частин перевищив 110 мільйонів доларів, повідомляє РІА «Новості».

 

3,1 млн. євро

виділить Україні німецький державний банк Kreditanstalt fur Wiederaufbau на ремонт інфраструктури Криму, інформує Міністерство соціальної політики.

 

15,5 тис. осіб,

за остаточними даними, загинули в Японії під час березневого землетрусу, ще більше 7 тисяч вважаються зниклими безвісти, підрахувала тамтешня поліція.

 

2700 матерів

отримали у 2011 році звання «Мати–героїня» за народження і виховання п’ятьох і більше дітей, інформує адміністрація Президента України.

 

75% оздоровниць і готелів

уже заброньовані на літній період у Криму, поінформував міністр курортів і туризму півострова Григорій Псарьов.

 

14% студентів

мають достатньо коштів на харчування. Утім одяг i взуття українськi студенти вважають дорогими покупками, свiдчить соціологiчне опитування Інституту Горшеніна.

 

10% українців

дізнаються про власну косоокість під час перегляду 3D–фільмів через лінзи з об’ємним зображенням, дослідили у Київському центрі мікрохірургії ока.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>