Абонент бажає битися

Абонент бажає битися

Коли днями, гуляючи у парку Слави обласного центру після півночі, двоє приятелів–юнаків присіли на лавку перепочити, ніщо не віщувало небезпеки. Навіть після того як один із них, 18–річний Владислав, знічев’я почав переглядати список вхідних дзвінків на екрані свого «мобільника» й натрапив на незнайомий номер. Попри те, що годинник показував уже близько першої ночі, вирішив передзвонити. Абонент — справді незнайомий чоловік, з яким раніше ніде «не перетиналися», — не спав і відповів, але... Замість вибачень з обох боків пролунала нецензурщина, «присмачена» відвертими погрозами.

Юний душогуб

Юний душогуб

Нагла смерть очікувала на подвір’ї, коли літня мешканка одного з сіл Коломийського району по полудню пригнала корову з пасовища додому. Саме в цей момент із вікна хати вистрибнув 13–річний сусідський хлопець, котрий за відсутності господині нишпорив у помешканні в пошуках грошей. Застуканий зненацька злодійчук, не вагаючись, узявся усувати небажаного свідка. Від кількох ударів палицею по голові старенька відразу випустила дух. Після цього хлопець холоднокровно затягнув тіло вбитої до хліва і закидав перегноєм.

Подряпала й покусала

Подряпала й покусала

У Черкасах о 22–й годині невідомий чоловік напав на жінку. Остання виявилася не з боязких і вчинила тому відчутний опір. Жінка з усіх сил подряпала йому пику та добряче вкусила за руку. Від такої несподіванки нападник дав дьору. Але, як з’ясувалося, жертвою нападу і не з таким щасливим закінченням стала не лише та смілива жінка, котра, рятуючись, подряпала та покусала нападника.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як тато, так і ми

Як тато, так і ми

У селі Тіньки Чигиринського району ціла родина з п’яти осіб гуртом потрапила у зведення ДАІ. Спочатку на жезл автоінспектора попався батько сімейства. Коли його зупинили, то виявилося, що чоловік «у стані алкогольного сп’яніння». Тож на п’яненького шофера працівники ДАІ Чигиринського району склали адміністративний матеріал. Після цього районний суд позбавив його прав управляти рідними «Жигулями».

Всі статті рубрики