ЦИТАТИ ТИЖНЯ

27.05.2011

Юлія Тимошенко,
лідерка ВО «Батьківщина»
— про загрозу свого арешту:

— Якби мені було відомо, що ціною мого арешту Україна чарівним чином буде звільнена від нинішнього кримінального режиму і в країні запанує щастя, то я б, напевно, погодилася. Гра була б варта свічок. Але арешт, навпаки, мінімізує шанс на такий результат.

(Tymoshenko.ua)

 

Ганна Герман,
радник Президента
— про справу Тимошенко:

— Генпрокуратура — це не кафе, це не перукарня, і туди, на жаль, треба ходити... Я абсолютно щиро бажаю їй, щоб вона змогла довести в суді свою невинність. Бо вона мама, вона жінка, це погано, коли жінки сидять у в’язниці.

(«5–й канал»)

 

Сергій Бондарчук,
голова виконкому «Нашої України»
— про мiсiю Януковича

— Єдине, що хотілося б сказати про Президента Януковича, – свою історичну місію він уже виконав. Він врятував Україну від Тимошенко.

(«Профіль»)

 

Валентин Наливайченко,
голова політради партії «Наша Україна»
— про підписання Президентом Януковичем закону про використання прапора Перемоги:

— Влада не придумала нічого іншого, як підняти червоний прапор над бідністю, злиднями і зубожінням ветеранів війни, які не мають ані ліків, ані повноцінної підтримки, ані елементарної уваги (окрім тієї, що раз на рік).

(www.razom.org.ua)

 

Анатолій Близнюк,
глава Донецької облдержадміністрації
— про ставлення до своїх ворогів:

— Я не можу [їх] судити. Я слухав проповідь Кирила (патріарха Московського), який сказав: ви моліться за своїх ворогів, і чим більше ви за них молитиметеся, тим швидше Господь їх покарає. Тому я молюся.

(УНІАН)