Кінець метамфетамінового потоку

Кінець метамфетамінового потоку

Як встановлено слідством, а затим — і судом, ідея створити злочинне угруповання й торгувати психотропними препаратами прийшла в голову випускникові одного з дніпропетровських вишів Олександру Козирєву. Він знайшов шістьох спільників, розробив заходи безпеки та конспірації, визначив роль кожного зі своїх хлопців. За виготовлення «високоякісного» зілля — метамфетаміну — у створених нарколабораторіях, що розташовувалися, як правило, в орендованих гаражах, відповідали двоє наркоманів зі стажем. Обладнання та прекурсори для цього постачав менеджер однієї з приватних фірм. Ще один наркоман зі стажем із двома помічниками опікувалися розповсюдженням психотропного препарату.

Фальшива «Криївка»

Фальшива «Криївка»

Хтозна, чи не підступні ліві радикали намагалися зганьбити величне для галичан слово «криївка», чи це — справа рук аполітичних горілчаних шулерів, та 30 тисяч пляшок розбавленого водою спирту з такою назвою все ж не потрапили на прилавки прикарпатських крамниць. Співробітники УСБУ в Івано–Франківській області, як повідомили «УМ» у тамтешній прес–службі, затримали партію фальсифікату на одному з торговельних складів Івано–Франківська.

Профспілкове рейдерство

Профспілкове рейдерство

У Федерації профспілок України, яку очолює «регіонал» Василь Хара, неабиякий майновий скандал. Йдеться про санаторно–курортні заклади ФПУ, щодо яких слідчі Генпрокуратури виявили чимало незаконних оборудок. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГПУ, лише прокуратурою Криму впродовж минулого та поточного років порушено вісім кримінальних справ стосовно посадовців закладів системи «Укрпрофоздоровниця» (з них — чотири справи за фактами незаконного відчуження 5,6 тис. кв. м нерухомого майна)! Щоб повернути вкрадене в держави майно та землю, прокуратура заявила сім позовів до суду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики