Фани Стефанії

Фани Стефанії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Попри те, що представниці України ще ніколи не виборювали титул «Міс Всесвіт», частка нашої перемоги на цьому конкурсі все–таки була. 2009 року корона увінчала голову Стефанії Фернандес, у жилах якої тече чверть української крові. Повне прізвище дівчини звучить як Фернандес Крупій (друга частка — від прізвища матері). Народилася Стефанія 4 вересня 1990 року в родині іммігрантів, серед її предків — українці, поляки, росіяни й іспанці. Дід дівчини по лінії матері Євгеній Голояд емігрував із Західної України після Другої світової війни. Як саме це сталося, Стефанія не знає, але розповідає, що до Венесуели він приїхав, коли мав 14 років. Там і познайомився з полячкою на прізвище Крупій, яка згодом стала його дружиною й бабусею майбутньої королеви краси.

Вознісся? І киці твоїй теж добре

Вознісся? І киці твоїй теж добре

21 травня 2011 року минуло, а кінець світу знову не настав. На минулу суботу його — вкупі зі Страшним судом та вознесінням праведників — анонсував американський консервативний християнський проповідник Гарольд Кемпінг. Цю дату він обчислив шляхом розшифровки текстів Біблії. Як зазначав проповідник, у Судний день вознестися на небо зможуть лише два відсотки жителів Землі, більшість із яких — послідовники його ідей. Решті доведеться прямувати в пекло.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кореспондент:

— Пане депутат, чи не дасте нашій газеті інтерв’ю?

— У мене час — гроші!

— Розумію, ось редакція виділила 100 доларів на цю справу. Давайте домовимося: 80 доларів ви берете собі, а 20 — мені, під вашу розписку про 100 доларів.

— Годиться! А що за тема?

— Про корупцію і відкати.

Всі статті рубрики