Мама без уяви

Мама без уяви

Вагітність другою дитиною не заважає голлівудській кінозірці Джессіці Альбі активно розважатися, відпочивати і працювати. Щойно повернувшись із Мексики, де вона в компанії подруг та дітей (їхніх і своєї трирічної дочки Онор Марі) відзначила тридцятиріччя на одному з найкращих курортів, Джесс побігла на презентацію бутика в ЛосАнджелесі. Причому суто з благородних міркувань — разом із кількома колегами по акторському цеху зірка «Міста гріхів» виступила на підтримку організації Baby2Baby. Ця ініціатива допомагає малозабезпеченим сім’ям одягом та всім необхідним для дітей віком до чотирьох років.

Карл Маркс плакав би

Карл Маркс плакав би

Щоб перемогти в незвичному конкурсі, який днями відбувся в норвезькому місті Тронхейм, потрібно бути одночасно перукарем та власником довгої густої бороди. Саме цими чеснотами наділений 47річний німець Ельмар Вайссер. Він і здобув перше місце на так званому чемпіонаті світу з укладання борід і вусів.

«Зальот» Термінатора

«Зальот» Термінатора

З’ясувалася причина розлучення Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер. Як і припускали деякі жовті видання, «диявол» криється в подружній невірності Термінатора. А фатальний стрибок Арнольда в гречку трапився більш як десять років тому!

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після того як по всіх каналах російського телебачення показали, що жертвам лісових пожеж видають нові облаштовані будинки, ліси в Росії вже не врятувати...

Всі статті рубрики