«Зальот» Термінатора

19.05.2011
«Зальот» Термінатора

З’ясувалася причина розлучення Арнольда Шварценеггера та Марії Шрайвер. Як і припускали деякі жовті видання, «диявол» криється в подружній невірності Термінатора. А фатальний стрибок Арнольда в гречку трапився більш як десять років тому!

Річ у тім, що Шварценеггер розповів дружині про свого позашлюбного сина. І саме після цього почалися «довгі роздуми, суперечки та молитви», які закінчилися спільним рішенням поставити крапку на 25річному шлюбі.

За повідомленням газети «ЛосАнджелес таймс», знаменитий актор вчинив перелюб із жінкою, що працювала в особняку Шварценеггера і Шрайвер як домашня робітниця. Звуть її Мілдред Патрісія Баена, або просто Петті. Вона обслуговувала зіркову сім’ю протягом 20 років і звільнилася лише чотири місяці тому. А синові Арні та служниці вже більше десяти років — тобто Шварценеггер «залетів» ще як актор, а не губернатор Каліфорнії (державну посаду він обійняв у 2003му).

Нагадаємо, що герой голлівудських бойовиків і Марія Шрайвер — племінниця президента Кеннеді — побралися у 1986 році, у них є четверо спільних дітей.

«Мені немає прощення. Я і тільки я винен у тому, що моїм близьким заподіяно біль. Я вибачився перед Марією і дітьми. Мені дійсно шкода», — цитує «Ел­Ей таймс» 63річного перелюбника.

Що ж до Петті, то вона весь цей час дурила свого чоловіка, розповідаючи, що син від нього. Загалом у Баени четверо дітей, а живе вона в будинку з чотирма спальнями і басейном — певно, «хатинку» придбано на гроші, які виділяв Шварценеггер.